Home

Onze nostalgische fotograaf Bertolusci maakt op uw evenement de mooiste ouderwetse foto's. Voorzien van een echte antieke camera en leuke entourage spoort hij uw gasten aan om vreemdsoortige hoofddeksels en andere door hem meegebrachte kledij aan te trekken.

De nostalgische aankleding creëert een gezellige Dickensachtige sfeer op uw feest. Het passen van hoofddeksels en het omhangen van boa's levert bovendien de nodige hilariteit op.
Bertolusci beschikt over een eigen doka, die hij overal mee naar toe neemt. Deze doka geeft hem de mogelijkheid om ter plaatse tussen de vijftig en de honderd Sepia afdrukken te maken.

De gasten krijgen de foto's van 10 bij 15 cm na afloop uiteraard meteen mee naar huis!
Achter al deze nostalgie gaat natuurlijk een hoop moderne "digitale" techniek schuil.
Wij beschikken over verschillende sfeervolle decors die door onze fotograaf meegenomen kunnen worden. Deze decors variëren van nostalgisch Hollands tot sfeervolle Charles Dickens taferelen.

Klik hier voor een Charles Dickens voorbeeld> 
Klik hier voor een High society voorbeeld >

Nieuw! High society fotografie in de Herenkamer.
Met deze upgrade krijgt u een uitgebreide sjieke versie van onze nostalgische fotograaf. 
Hij neemt een mooie oude fauteuil, een achtergronddoek, enkele sfeervolle attributen, slipjassen en hoge hoeden mee! Uw gasten veranderen in statige Dandy's en krijgen deze unieke foto's meteen mee naar huis!

Boekingen via www.bonvivant.nl